Fresh from the farm | Æske med 12 stk. chokolade

139 kr.

Nyd smagen af ægte, frisklavet chokolade. Håndlavet af håndplukkede økologiske ingredienser. Lækre bidder af ren fornøjelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11606301829512057 Kategori:

Lad mig tage dig med på en smagsmæssig rejse til det autentiske bondegårdsliv med vores Fresh from the farm | Æske med 12 stk. chokolade. Denne eksklusive æske er fyldt med 12 stykker chokolade, der er lavet med kærlighed og lidenskab i vores eget chokoladeværksted i København.

Vores chokoladeæg er ikke kun en lækkerbid, men en oplevelse i sig selv. Hver bid er en fortælling om friske råvarer og en passion for håndværk. I æsken finder du vores ikoniske Crispy Carrie, der kombinerer knasende karamel, flagesalt og førsteklasses mælkechokolade. En harmonisk blanding, der vil tage dig tilbage til landlige vidder og solrige marker.

Men det stopper ikke her. Æsken inkluderer også vores Salted Fred, der er fyldt med saltede, ristede mandler, omgivet af en silkeblød chokolade. Denne kombination af det salte og det søde vil give dig en smagsoplevelse, der vil overraske dine smagsløg og sende dine sanser på en himmelsk rejse.

Vores mission er at give dig en ægte smagsoplevelse, der vækker minder om det enkle, autentiske bondegårdsliv. Vi bruger kun de bedste råvarer, der er håndplukket fra vores lokale landmænd for at sikre den ultimative kvalitet og friskhed.

Så sæt dig til rette, åbn æsken og lad vores Fresh from the farm | Æske med 12 stk. chokolade tage dig med på en lækker rejse til det landlige Danmark. Hop ombord og lad dig forkæle af vores bølgende markchokolade. Et bid af vores chokolade er et bid af landlivets skønhed og den perfekte måde at forkæle dig selv eller en særlig person på.

Prisen for denne velsmagende oplevelse er 139.00 DKK. Så skynd dig at bestille din æske med 12 stk. chokolade i dag og lad vores unikke smagskombinationer sætte gang i dine sanser. Vær med til at fejre det gode liv på bondegården med vores Fresh from the farm | Æske med 12 stk. chokolade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fresh from the farm | Æske med 12 stk. chokolade”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.